Menu
Arbejde

NordicScreen ansætter ny salgsdirektør

Steffen Christensen

Den danske skærmsoftware-virksomhed NordicScreen øger deres salgsfokus nationalt såvel som internationalt med en ny mand på holdet.

Steffen Christensen er pr. 1. juli 2020 ansat som salgsdirektør i NordicScreen med fokus på fortsat udvikling af stærke forhandlernetværk i Danmark samt opstart af nye forhandlere i USA og Europa.

Steffen kommer fra en tidligere stilling som salgs- og partneransvarlig hos DanDomain og har senest været salgs- og marketingschef hos IT-virksomheden Systemcenter i Randers. Med sine kompetencer fra samarbejde med kunder, forhandlere og distributører bliver Steffen et bærende element i NordicScreens fortsatte fokus på kunderejsen, struktureret salg og klar kommunikation.

“Jeg glæder mig meget til, at være en del af den super spændende rejse som NordicScreen er på. Jeg glæder mig specielt til at arbejde med alle NordicScreens dygtige forhandlere og opstarte nye markeder, så vi sammen kan hjælpe vores fælles kunder i mål.” siger Steffen omkring opgaven i NordicScreen.Business Manager hos NordicScreen, Peter Adamsen udtaler:

“Vi glæder os meget til, at vi sammen med en yderst kompetent ressource som Steffen, kan fortsætte vores fokus på vores danske og internationale forhandlernetværk. NordicScreen har stor fokus på struktur, klare og gennemsigtige aftaler og fortsat, at kunne levere et godt produkt.

Sammen med vores nuværende team og nu også med Steffen ombord, vil NordicScreen fortsat have fokus på brugervenlighed og vækst.”

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar