Menu
Arbejde

Konventum har succes med digitalt skiltning

konventum

Konventum gik i efteråret 2019 fra almindelige informationsskilte og papirskilte til digitalt skiltning. Det har gjort det nemmere for centerets besøgende at finde rundt, da alle arrangementer automatisk bliver vist på infoskærme rundt omkring i konference- og kursuscenteret. På infoskærmene er der også en retningsviser ud for hvert arrangement, der ved hjælp af pile viser hvilken retning lokalet findes i.

Det har givet Konventum en stor økonomisk besparelse i arbejdstid, og samtidig med oplever de en større tilfredshed for deres kunder.

”Vi har hos Konventum igennem noget tid haft et stort ønske om at digitalisere vores informationsskilte samt papirskilte ved vores 57 mødelokaler. Vi har imidlertid haft en række krav til den løsning, som vi ønskede at implementere og derfor har vi også ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner. Valget faldt på NordicScreen, der har udviklet den helt rigtige løsning til os” udtaler Michael Wax Due, som er IT-ansvarlig hos Konventum.

Møderumsskærmene skaber det nødvendige overblik ved alle stedets lokaler. De har i samarbejde med NordicScreen designet møderumsskærmene, så de viser de nødvendige informationer på en flot og overskuelig måde. Skærmene er altid online og man kan nemt booke et lokale via et online booking-software.

Michael Wax Due fortsætter ”Den gode start på samarbejdet imellem Konventum og NordicScreen har også betydet, at vi hurtigt kastede os ud i en videreudvikling af vores digitale skilteplatform, og bl.a. fik udviklet en helt ny løsning til digital bordplanlægning i vores restaurant.”

Konventums personale brugte hver dag lang tid på, at udfylde bordplaner på papir, som derefter blev hængt op. Det krævede en masse ekstra arbejde for personalet og løsningen gav aldrig det nødvendige overblik. Nu er alt blevet digitaliseret og medarbejderne sparer dermed en masse tid.

Systemet kender allerede til de arrangementer, der findes i huset den pågældende dag, og derfor er det nemt for Konventum, at tildele borde til spisning for de forskellige hold og virksomheder. Bordplanen vises flere steder i huset og dermed undgår man også kø ved restauranten.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar