Menu
Arbejde

Gratis https opsætning hos Gigahost

Gigahost logo

Vidste du, at du kan få gratis SSL certifikat (https) hos Gigahost? Hvis du har et webhotel hos Gigahost, så skal du få det aktiveret med det samme. Gigahost har flere forskellige SSL-certifikater, nogle koster men det er også en gratis løsning.

Hvorfor er det vigtigt med et SSL certifikat?

Hvis du har en hjemmesiden er det super vigtigt, at du får tilknyttet et SSL certifikat. Det gælder ikke kun hjemmesider, men også webshops. SSL står for “Secure Sockets Layer” og hvis du har hørt om det, så kender du måske også til HTTPS “Hyper Text Transfer Protocol Secure”. Et SSL certifikat er en krypteringsprotokol, der sikrer at kun modtager og afsender kan læse de informationer som bliver sendt. Det kan fx. være når du handler på en webshops, så bliver oplysninger såsom navn, adresse, telefon, e-mail samt kreditkortoplysninger krypteret, så ingen kan få adgang til dem.

Gigahost SSL

Du kan få et gratis SSL-certifikat hos Gigahost. Der er mange fordele ved det, bl.a. skaber det tryghed for de besøgende, så de er sikret, at din hjemmeside/webshop er sikret. Google belønner også hjemmesider med SSL-certifikater, således at man få bedre placeringer i Google.

Lets Encrypt hos Gigahost

Du kan slå gratis SSL med Lets Encrypt til for et eller flere domæner således:

  1. Log ind i Gigahost Kontrolcenteret.
  2. Vælg “Domæner” og det domæne der ønskes opsat SSL for
  3. Vælg “DNS” øverst
  4. Nederst på siden, tilføj opsætningen “PHP hosting with Automatic SSL”.

SSL vil være aktivt for siden i løbet af ca. 20 min.

Opsæt selv gratis SSL hos Gigahost her

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar