Menu
Privat

Derfor skal du læse godnathistorier til dine børn

barn læser godnathistorie

Det er SÅ vigtigt, at skabe et bånd mellem forældre og børn. Og ét af de tidspunkter, hvor du har dit barns fulde koncentration og fokus er, når du skal læse godnathistorier. Så gør dig selv den tjeneste, at udnyt det tidsrum til at læse nogle gode godnathistorier, som dit barn kan relatere sig til og måske endda være en del af.


Godnathistorier på mobilen

Børn i dag bruger rigtig meget af deres tid på tablets, fjernsyn og smartphones, og gerne for at blive underholdt lige inden de skal til og i seng. De får serveret en masse underholdning på YouTube og Sociale medier som blandet andet TikTok. Forskning viser desværre, at børn sover dårligere, når de bruger deres mobil eller iPad inden de skal sove, derfor skal du prøve, så vidt muligt at hjælper dine børn til, at dette ikke sker. Derudover har du muligheden for selv, at læse godnathistorier højt på mobilen for dine børn. Børn skal heldigvis tidligere i seng end du skal, så hvis du sørger for, at læse historier tidligt nok, bliver du ikke selv påvirket at skærmen. 

En af de bedste historier efter min mening er Rapunzel af Brødrene Grimm, og når julesæsonen nærmer sig, så er det også oplagt med julehistorier til børn.


Begynd at læse tidligt

Du kan sagtens begynde at læse godnathistorier for dine børn omkring 1 års alderen. Hvis dit barn er tidligt udviklet, kan du sagtens begynde før. Historierne er med til at udvikle dit barn, du lukker simpelthen op for barnets kreativitet og fantasi ved at læse. Derudover skaber du også en faktisk connection med dit barn, når I har jeres øjeblikke sammen.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar