Menu
Arbejde

Find den bedste hundepension i Danmark

Hund løber på græs

Står du og leder efter en hundepension til din hund? Det er der rigtig mange der gør og specielt i ferieperioderne. Hvis du foretager en Google-søgning på hundepension i Danmark, finder du helt sikkert rigtig mange, men hvordan vælger du den rigtige?

Hvordan finder du den bedste hundepension?

Du kan med fordel spørge en ven, nabo, dyrlæge eller en hundetræner, om de kender en god hundepension. Måske kan du også finde nogle grupper på Facebook.Den bedste måde at finde den rigtige hundepension til din hund er at besøge pensionerne i dit område, inden du skal bruge den. Så husk at være i god tid!  Den dag du afleverer din hund, skal du nemlig kunne føle dig tryg, så du ved din hund kommer til, at have det godt, mens du holder ferie. En god idé er også at tjekke om hundepensionen har et godt ry. Prøv at søg på hundepensionens navn i Google og Trustpilot. Der findes også en hjemmeside, der har samlet alle hundepensioner i Danmark, som hedder Dansk Dyrepension. Her kan du også nemt finde pensioner i dit område på et Google kort – smart ik’?

Hvis heste har din interesse, eller nærmere betegnet Tinker heste, så har de også skrevet en rigtig fin artikel omkring denne hesterace.

Husk at spørge hundepensionen om følgende:

Får din hund medicin, så husk at spørge hundepensionen, om de er villige til at give din hund medici. Husk at nogle pensioner tager ekstra penge for den slags. Mange hundepensioner har store legeområder, hvilket du vil være super glad for, så din hund kan lege sammen med andre hunde og have det sjovt. Så husk at spørge indtil forholdende i den hundepension, som du har påtænkt at benytte. Hvis du ikke ønsker, at din hund skal lege med andre hunde, så skal du husk at fortælle det til ejeren. Det kan også være en god idé, at sikre dig, at hundepensionen er bemandet om natten. Nogle steder er der ikke bemanding om natten, så dermed vil der ikke være opsyn med hundene om natten. Husk altid at booke tid i god tid, rigtige mange hundepensioner er godt booket op i sommerferien, så vores anbefaling er, at booke 3-4 uger før din hund skal i hundepensionen.

Sådan forbereder du din hund

Sørg for, at dit hund lystrer på nogle grundlæggende kommandoer og er godt socialiseret omkring andre mennesker og hunde. Hvis din hund er meget aggressiv, er det nok ikke en god idé, at få den passet i en hundepension. Det er også vigtigt, at din hund har fået de nødvendlige vaccinationer. Få din hund speciel hundemad, skal du også gøre ejeren af hundepensionen opmærksom på dette. Er din hund f.eks bange for tordenvejr, er det også godt at gøre opmærksom på dette. Til sidst skal du sige hurtigt farvel til din hund, så det bliver så smertefri som overhovedet muligt.

Søger du hundepension i Midtjylland

Hundepensioner i Midtjylland er som sådan ikke svært at finde. Faktisk er området det sted, hvor der findes flest hundepensioner. Hos Dansk Dyrepension, har de samlet en fin liste over samtlige hundepensioner i Midtjylland. Så hvis du er på udkig efter en pension i det område, så er det et godt sted at begynde.

Hundepensioner på Fyn

Der findes bestemt også hundepensioner på Fyn, og så du står og skal have din hund passet, så findes der også en fin liste der. Du har garanteret stået i den situation hvor du er nødsaget til at rejse, og dine venner, familie eller bekendte ikke lige kan passe din hund. Så derfor var du nødt til, at finde en anden løsning, hvor netop en hundepension er et godt alternativ.

Der findes også kattepensioner på sjælland

Hvis du ikke har en hund, men derimod en kat, så skal du jo også have den passet – korrekt? Hjemmesiden har også listet alle kattepensioner i Danmark, og derfor vil du nemt kunne finde en liste over kattepensioner på Sjælland og endda kattepensioner i Nordsjælland. Katteejere skal nemlig også have passet deres kat, hvis de skal rejse eller måske endda bliver syg, hvor de nærmeste ikke kan passe den.

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar